БСП ще подкрепи единствено Диана Тонова, която е издигнатия от партията

...
БСП ще подкрепи единствено Диана Тонова, която е издигнатия от партията
Коментари Харесай

БСП дава заден. Отказва преговори за общо управление с ПП-ДБ в Со...

БСП ще поддържа само Диана Тонова, която е издигнатия от партията претендент за ръководител на Столичния общински съвет.

Единствените договаряния, които левицата ще води ще са тези за целите на Българска социалистическа партия, които да залегнат в бюджета на София за 2024 година, допълниха от партията.

 

Информацията идва единствено ден, след като общинският консултант Ваня Григорова, съобщи, че ръководител на СОС би трябвало да бъде определен след диалози и обединителна стратегия.

 

" В петък имахме по-конструктивен диалог. Той беше във формат МК „ Българска социалистическа партия ” дружно с ПП-ДБ-СС и Васил Терзиев. От страна на ПП-ДБ-СС е изпратен документ, в който са отразени техните визии за работата в Столична община. В рамките на днешния ден ние ще го допълним и упованията са, че на следващия ден ще се забележим, с цел да разгледаме обединявания документ и до каква степен можем да застанем зад съответните ограничения заложени вътре. В документа би трябвало да се разказани ограничения, график за вкарване на отчети и тяхното гласоподаване ”, добави Григорова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР